‘Hoes Livestream’ – Event (29 nov)

‘Hoes’ sluit met een Livestream event af via Youtube en Facebook.

De crossmedia-campagne ‘Hoes’ is afgelopen zomer tijdens de UIT-week (Neude) van start gegaan. Hoes, uitgevoerd door studenten in samenwerking met Gemeente Utrecht, bevordert een gezond, soa-vrij seksueel leven onder jongeren.

Aangezien Hoes tegen ‘het einde’ aanloopt, willen wij de campagne afsluiten met een interactieve livestream event die op Facebook en Youtube plaats zal vinden. Tijdens deze livestream event gaan wij interactie aangaan met het publiek, verschillende zaken (rondom seks) bespreken, de winnars van onze HoesApp bekend maken, prijzen weggeven en veel meer!

Voor meer informatie bezoek de site van de livestream-event: www.hoeseksjij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *